top of page

Geniet van de natuur in
Chalet 't Vraagteken

THE PLACE TO BE!

Vakantie chalet ‘t Vraagteken is gelegen in het door groen en rust omgeven “Domaine les Closeries" te Barvaux S/O, in een geheel afgesloten tuin op maar 4 km van Durbuy en op slechts 1 km van Wéris. In dit dorp liggen authentieke menhirs en dolmen, overblijfselen van de Kelten.

 

De chalet zelf is op zich al een garantie voor een geslaagde zomer-, wintervakantie of weekendje weg met uw gezin, de hele familie, vrienden of collega’s. De inrichting is buitengewoon gezellig en er is gedacht aan allerlei gezelschapsspelen, een tafelvoetbal en een tafeltennistafel. Voor de kindjes zijn er in de tuin speeltoestellen en dit op een volledig afgesloten terrein van +- 800m2.

 

Op het ruime balkon met pic-nic tafels en barbecue, geniet je van de eerste en de laatste zon van het jaar. Chalet ‘t Vraagteken is een geweldige plek om je helemaal te ontspannen, tevens kan je er gratis gebruik maken van de sauna en is er WI-FI voor wie echt niet zonder kan ;-).

 

De omgeving biedt schitterende tochten voor mountainbikers, sportieve fietsers, wandelaars ( de toeristische wandelweg van 7km die u van Barvaux naar Durbuy brengt) en liefhebbers van adventure activiteiten.
Wie komt om ongecompliceerd te genieten zal ook zeker niet teleurgesteld worden. Het ene restaurant is nog beter dan het andere, er zijn brouwerijtjes in de buurt en de terrasjes zijn gewoonweg zalig.

  Allée de la Haute Famenne. Wéris (nr. 128)

Email: chalettvraagteken@gmail.com

Tel: 0477 85 74 99

DOMAINE LES CLOSERIES

 

Vanuit Brussel volgt u de autostrade E411 richting Namen-Luxemburg.

 

Aan de verkeerswisselaar E411 en de N4 te Courriere (Afrit 18) neemt u richting Marche en Famenne.

 

Nu volgt u de N4 ongeveer 30 km tot u een wegwijze ziet DURBUY 21 km (N929).

 

Dit baantje volgen over Baillonville, Noiseux, Petithan,… BARVAUX S/O.

 

In Barvaux zelf neemt u de richting EREZEE over de spoorweg volgt u de weg omhoog ongeveer 1 km tot u links een wegwijzer ziet Weris (Dolmen).

 

Van daar af ziet u links DOMAINE LES CLOSERIES liggen.

Contact
bottom of page